Η Βίκυ αποφοίτησε από το State University of New York (Buffalo, NY) με μετ’ επαίνων πτυχίο στο Broadcasting και minor στην ιστορία τέχνης.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε στο τμήμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού NBC στο Buffalo (affiliated station) ως assignment editor.
Το 1995 εντάχθηκε στην ομάδα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παιδικής Τηλεόρασης (E.C.T.C.).
To 1999 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ως διευθύντρια της εταιρίας Children’s Media Development και του Ελληνικού Κέντρου για τα Παιδικά Media που ειδικεύονται στα οπτικοακουστικά προϊόντα για παιδιά και στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Παράλληλα, δούλευε σαν κειμενογράφος και event planner/producer.
Από το 2014 ως το 2018, η Βίκυ ήταν partner και creative director στη διαφημιστική εταιρία T-SHOP Marketing δουλεύοντας για πελάτες όπως η Μαλαματίνα, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, η ALUMIL, η PELOPAC, η ΕΠΟ, η RGCC, κά.
Το 2018 ίδρυσε μαζί με τη Γεύση Μαυρουδή την Peppermint.
Η δουλειά της είναι να σκέφτεται ιδέες, να γράφει κείμενα και σενάρια και να κάνει παραγωγές (TV/radio spots, corporate videos, events).

Η Γεύση αποφοίτησε από τη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης.
Από το 1994 μέχρι το 2014 εργάστηκε ως marketing & communication manager σε διαφημιστικές εταιρίες όπως την Media Line ADV, Media Vision ADV, Hypergroup και Top Mage.
Το 2014 έγινε partner της διαφημιστικής Τ-SHOP Marketing έχοντας και την ευθύνη της διεύθυνσης της εταιρίας.
Η Γεύση ειδικεύεται στη στρατηγική.
Με την ιδιότητα του account supervisor έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει δεκάδες καμπάνιες για πελάτες όπως η ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., η Elvial, η HELEXPO, η AS Company, η Σαραφίδης, η Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου, η Μαλαματίνα, ο όμιλος RGCC, η ALUMIL, η PELOPAC, ο ΟΛΘ, οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας- Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης, το Υπουργείο Οικονομικών – INTERREG, κά.
Το 2018 ίδρυσε με τη Βίκυ την Peppermint.